Retur

Conditii generale de retur al produselor vandute de Radinavico


Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis de producator/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Produsul trebuie sa fie insotit de accesoriile si/ sau cadourile cu care a fost livrat.
Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.
Nu se accepta returul daca ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, daca produsele au licente OEM activate.
Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Conditii generale pentru returul produselor vandute de partenerii sau distribuitorii Radinavico

Pentru a vedea ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul pe care vrei sa il returnezi si care sunt pasii de urmat, citeste politica de retur a partenerului sau distribuitorului de la care ai cumparat produsul.

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen legal de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original al produsului, pentru protejarea drepturilor dumneavoastra. Din motive de igiena, pentru produsele alimentare si produsele din hartie sau carton, continutul produsului returnat trebuie sa NU fie inlocuit sau desigilat. 


Categorii de produse cu condiții speciale de retur

Produsele resigilate
indiferent de categoria din care fac parte, se pot returna conform condițiilor specifice categoriei produselor

Modalitati de retur


Prin curier
Ai posibilitatea sa alegi ca returul să fie preluat de către curier, completand formularul de retur.
La sediul Radinavico
Ai posibilitatea sa alegi să îl predai chiar tu la sediul nostru din Str. Aurel Vlaicu, 15, Hala 5, Afumati, Ilfov, 77010

Radinavico va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informarii Radinavico de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.
Radinavico va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Radinavico nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Formularul de retur e un model și nu e obligatoriu. OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. Clientul intelege odata completat formularul de retur, acesta accelereaza procesul de retur. 
Radinavico va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 de zile calendaristice) de la data informarii Radinavico de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Returul propriu zis (receptiile de produse) se realizeaza numai de luni – vineri in intervalul 9:00-17:00.